Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:22 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PDL Constanta - Joi, 14 Aprilie 2011

ro

14 Apr, 2011 17:55 1006 Marime text

img_1005.jpgOrganizația Municipală PDL Constanța a organizat întâlnirea deputatului PDL Sever Voinescu cu membrii partidului și simpatizanți. Conferința cu tema: "PDL - un partid popular modern. 35 de paşinecesari" a fost deschisă de deputatul Maria Stavrositu care l-a prezentat sălii pe Sever Voinescu. D-na Stavrositu a precizat că oamenii și-au dorit această întâlnire la care să dezbată ideile de modernizare a partidului și problemele din interior.

"E important să ne lămurim noi între noi", a spus și Sever Voinescu. "Misiunea partidului nostru este plasarea României pe un traseu care să ne ducă spre un viitor prosper și sigur. Scopul măsurilor economice pe care le-a luat Guvernul este trecerea economiei noastre de la tiparul economiei de consum la cel al economiei bazate pe producție. În momente de criză, iar crizele economice sunt ciclice, sunt în structura economiei mondiale, economiile cu creșteri pe consum sunt cele mai vulnerabile. Noi, oamenii de dreapta vrem ordine, vrem siguranță. Pe noi ne interesează ca pensiile să fie sigure. Pe oponenții noștri politici îi interesează ca pensiile să fie mari, fără să aibă certitudinea că peste șase luni le vor mai putea plăti. Noi suntem responsabili. După aceste măsuri pe care le-a luat Guvernul, nepopulare dar necesare, executivul pregătește acum un pachet de măsuri economice. Ăsta e mersul firesc al lucrurilor".

img_1064.jpgDeputatul Sever Voinescu a precizat că PDL are acum o mare șansă care vine de la oamenii de dincolo de sediile de partid. "Studiile sociologice arată că această criză mondială a schimbat mentalul colectiv. Iar clasa politică trebuie să înțeleagă asta", a subliniat deputatul. "La întrebarea: ce trebuie să facă statul când are bani, pentru prima dată 46% au optat pentru direcționarea lor către dezvoltarea economiei, iar 44% au spus că trebuie dați pentru pensii și salarii. Asta dovedește că acum oamenii au păreri clare în această privință, nu mai răspund cu <nu știu, nu răspund>. Dacă ținem cont de părerile oamenilor, noi, PDL-ul, ne putem produce singuri viitorul", a concuzionat Sever Voinescu.

La finalul conferinței, deputatul Maria Stavrositu a promis că va mai organiza astfel de întâlniri pentru a crea oportunitatea ca pdl-iștii constanțeni să schimbe idei, să dezbată subiecte - legate de partid și nu numai - cu liderii naționali și personalități ale PDL.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii