Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:31 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Precizari PDL Mangalia

ro

31 May, 2010 22:20 980 Marime text

COMUNICAT

Referitor la situaţia creată astăzi, 31 mai 2010, în timpul şedinţei extraordinare a Consiliului Local Mangalia, precizez următoarele:
Primarul Mihai Tusac trebuie să înţeleagă că, nu prin instigarea pensionarilor membrii PSD împotriva consilierilor locali, va putea să conducă Municipiul Mangalia în mod democratic şi că, astfel, nu va face decât să piardă proiecte importante, în toate domeniile, mai ales în cel al turismului.
Am venit astăzi, la şedinţa extraordinară convocată de Mihai Tusac, pentru a vota dezvoltarea şi modernizarea infrastructurii turistice şi în nici un caz pentru a aproba delegarea de gestiune a transportului în comun către colegii săi de partid, în detrimentul celor în drept să presteze acest serviciu.
PDL Mangalia doreşte ca aceia care au efectuat până acum această activitate şi care au înţeles să îşi modernizeze parcul de microbuze, să poată presta în continuare acest serviciu. Prin proiectul iniţiat de primar vor câştiga doar două societăţi apropiate lui, în timp ce, alte 21 de societăţi, care au facut transport de persoane in Mangalia, până în prezent, vor falimenta.

     Vicepresedinte PDL
    Consilier local Foleanu Paul Florin

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii