Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:18 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Referitor la sedinta extraordinara a Consiliului Local Navodari din data de 22.03.2010

ro

23 Mar, 2010 14:49 868 Marime text

COMUNICAT DE PRESA

Referitor la sedinta extraordinara a Consiliului Local Navodari din data de 22.03.2010

Va atragem atentia asupra urmatoarelor:

In Consiliul Local Navodari, desi toti consilierii au dat dovada de intelegere fata de Proiectul de Buget pe anul 2010 si s-au prezentat la sedinta de Comisie de Buget si nu numai, s-au dezbatut timp de 4 ore capitolele din Proiectul de Buget, am constatat ca la sfarsitul acestei perioade Primarul n-avea habar de continutul acestui buget si ca exista un deficit de aproximativ 220 miliarde lei vechi (ROL).
Urma ca pana la sedinta din 22.03.2010 sa ni se comunice de unde se vor lua acesti bani pentru deficit,  deoarece aceasta este obligatia Primarului conform legii, lucru care nu s-a intamplat. Mai mult decat atat, in mapa cu proiecte ce trebuiau dezbatute astazi desi pe convocator era doar Proiectul de Buget, au mai aparut in plus 5 proiecte de hotarare care nu au fost niciodata discutate si care ca si multe altele au fost introduse abuziv pe ordinea de zi.
Avand in vedere acest dispret atat fata de consilieri, fata de cetatenii orasului Navodari, precum si faptul ca Proiectul de Buget nu a fost supus dezbaterii publice si necesitatea de a fi aprobat intr-o sedinta ordinara de maxima importanta pentru oras, deci nelegal, am luat decizia ca un nr. de 6 consilieri sa nu participam la aceasta sedinta.
Asteptam sa fie supus dezbaterii publice, cetatenii orasului sa-si poata exprima parerea, sa putem face amendamentele necesare pentru a aproba un buget eficient pentru Orasul Navodari.
De asemenea,  avem cunostinta ca au fost sedinte ale Consiliului Local la care nu au fost convocati toti consilierii, iar deciziile care au fost luate nu au fost aduse la cunostinta acestora. Ca urmare, vom solicita Insititiei Prefectului Constanta sa ne elibereze o copie a tuturor Hotararilor de Consiliu Local Navodari inaintate spre aprobare.

Biroul Permanent Local al PDL Navodari
Presedinte
Tudorel Calapod

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii