Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:20 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Replica la acuzele lansate de PSD - 22.11.2009

ro

23 Nov, 2009 04:10 909 Marime text

In disperarea cauzata de perspectiva evidenta a pierderii alegerilor prezidentiale in turul doi, pe 6 decembrie, precum si urmand ad litteram strategia centrala de partid totalitar de sorginte comunista, PSD Constanta inventeaza o serie de minciuni de cea mai joasa speta, intr-un ritm care l-ar face invidios pe insusi baronul de Munchausen.

Astfel, "noul PSD" se smiorcaie pe toate drumurile ca prefectul judetului Constanta, Claudiu Palaz, si inspectorul general al Inspectoratului Scolar Judetean, Elena Buhaiev, ar fi practicat astazi o tehnica ce a fost inventata si este "marca inregistrata" de catre vechiul si "noul PSD", turismul electoral.

Organizatia judeteana Constanta a Partidului Democrat Liberal respinge orice fel de acuzatie venita din partea inventatorilor furtului electoral si drenarii banului public in slujba clientelei de partid cu privire la orice fel de tentative de fraudare a alegerilor desfasurate astazi, din partea membrilor sai sau a persoanelor sustinute de PDL in diverse functii ale statului.

Mai mult decat atat, prefectul Claudiu Palaz este inalt functionar public, recunoscut ca un technocrat de cariera, care de ani de zile a organizat fara cusur alegerile locale, parlamentare si europarlamentare si care, si de aceasta data, s-a ocupat strict de organizarea din punct de vedere tehnic a procesului electoral.
Pe de alta parte, inspectorul general al Inspectoratului Scolar Judetean, Elena Buhaiev, este o persoana a carei probitate morala nu poate fi pusa la indoiala decat de politruci disperati de realitatea agoniei "noului PSD", care se intrevede in mod clar pe 6 decembrie 2009 prin recastigarea alegerilor prezidentiale de catre Traian Basescu.

Atat prin aceste acuze, cat si prin alte fantasmagorii lansate in cursul acestei zile, "noul PSD" arata ceea ce stie sa faca mai bine: sa minta, sa manipuleze si sa dezinformeze.

Organizatia judeteana a PDL Constanta le sugereaza liderilor disperati ai PSD Constanta sa-si scoata barnele din ochi, inainte de a inventa paie in ochii altora.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii