Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:36 25 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Senator Viorel Badea, 22.09.2010

ro

22 Sep, 2010 23:54 1108 Marime text

Senatorul de diaspora al Partidului Democrat Liberal,domnul Viorel Badea a avut la începutul acestei săptămâni o întrevedere cu prefectul Romei, Giuseppe Pecoraro, întrevedere ce a avut loc în capitala Italiei.

Principalul punct atins în această întâlnire l-a reprezentat găsirea unui set de soluţii favorabile pentru comunitatea românilor din Italia. Domnul Pecoraro, în calitatea dumnealui de reprezentant al Guvernului la nivel local, va fi un important mediator între doleanţele românilor şi factorii de decizie de la nivel central din Peninsulă, a declarat senatorul Viorel Badea.

În condiţiile în care numărul românilor care trăiesc în Italia a ajuns la aproximativ 1,2 milioane în această primăvară, este foarte important ca politicile publice privind minorităţile naţionale din această ţară să fie elaborate având în vedere specificul şi nevoile conaţionalilor noştri.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Un dac ratacit la Roma: 13 Dec, 2010 13:44 "A FOST ODATA UN IMPARAT...Pe nume DECEBAL... ACELA RIDICA IN BATALIE POPORUL TAU...SI TARA!"