Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:25 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Soluţii de ieşire din criză marca TSD

ro

12 Nov, 2010 17:12 944 Marime text
O soluţie miraculoasă de scoatere a României din criză şi de ridicare a nivelului de trai al omului de rând a fost recent patentată de către PSD, la sânul Organizaţiei de Tineret. Adepţi entuziaşti ai principiului "Panem et circenses" (paine şi circ), liderul TSD, Nicu Băniciou, secondat de mai experimentatul coleg Robert Negoiţă, s-au gândit să le ofere tinerilor social-democraţi programul "femei şi circ".

Dezvăluirile recente dintr-un dosar de trafic de persoane documentează în forma unor stenograme culisele concursului de Miss organizat de către TSD în scopul promovării valorilor perene ale social-democraţiei, iar colegii lor mai mari, senatori şi deputaţi, se războiesc cu cotele de audienţă, făcând larma de limbă de lemn pe culoarele Parlamentului, de la televizoarele cu sunetul la maxim.

Probabil dezamagiţi de o generaţie care nu se lasă nicicum mobilizaţi de ideile revoluţionare ale lui Che Guevara aspirant, tinerii lideri PSD, inspiraţi de participarea zilnică la emisiunile televiziunilor tabloidizate, s-au gândit să apeleze la ideile dezinhibate de tip Pamela Anderson.

Astfel se speră că poporul PSD-ist şi tinerii care urmăresc activităţile fără perdea politică a partidului făcut nu născut de bătrânul bolşevic Ion Iliescu să fie atraşi de măsurile siliconate propuse în vederea ieşirii din criză a României. Ca orice profesionişti şi aşa cum reiese din stenograme, Nicu Bănicioiu şi Robert Negoiţă au testat aceste propuneri înainte de a le face publice.

Organizaţia de Tineret a Partidului Democrat Liberal invită tinerii din TSD, după savurarea concursurilor de Miss, să se alăture dezbaterilor lansate de OT PDL în rândul tinerilor privind necesitatea reformelor de modernizare a statului, găsirea unor măsuri de stimulare a iniţiativei tinerilor, precum şi identificarea soluţiilor de recâştigare de către electoratul tânăr a încrederii în clasa politică, altele decât probele în costume de baie.

Biroul de presă OT PDL

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii