Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:15 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Votezi Geoana, votezi Mazare, iata de fapt ce votezi! (galerie foto + video)

ro

01 Dec, 2009 17:40 1487 Marime text

poza1.jpgCâteva găleţi de vopsea roşie aruncate pe maşinile parcate în faţa sediului Organizaţiei judeţene Constanţa a Partidului Democrat Liberal având ca ţintă precisă telemobilul Traian Băsescu reprezintă „cadoul" făcut de organizaţia PSD Constanţa cu ocazia Zilei Naţionale a României.

Considerăm că vandalizarea autovehiculului Partidului Democrat Liberal reprezintă, atât expresia disperării PSD Constanţa care, într-un final, a înţeles că Mircea Geoană va pierde competiţia electorală, cât şi un mic fragment anticipat din ceea ce ar însemna exercitarea unui ipotetic mandat prezidenţial al lui Mircea Geoană - „vopsirea" în roşu a tot ceea ce nu este roşu.

Nu ne miră că PSD Constanţa a înţeles să respecte Ziua Naţională a României prin împroşcarea cu mizerie întrucât acesta este nivelul ce îi caracterizează.

Le transmitem pe această cale că nici sondajele măsluite, nici filmele trucate, nici mărturiile mincinoase, nici presiunile politice, nici ameninţările fizice nu ne sperie.

De asemenea, suntem convinşi că pe 6 decembrie constănţenii vor sancţiona drastic întreaga campanie murdară dusă de „noul" PSD.

Departament Relaţia cu Mass-Media, Imagine, Purtător de cuvânt

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Florin 01 Dec, 2009 17:18 Voi sunteti un ziar cu cate 500-1000 exemplare pe zi. mai bine spuneti cati bani ati primit de la PDL si dupa aceea comentati. De ce nu ati scris ce s-a intamplat si in localitatea Castelu in primul tur cand primarul de acolo a vopsit bannerele cu portocaliu si unele au fost taiate? De ce nu vorbiti de ceea ce este in Ovidiu care are si bordurile portocalii? Aratati o localitate PSD din judetul Constanta, in care primarul a vopsit ceva in rosu.