Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:23 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zanfir Iorgus, ii cere, in mod public, primarului Municipiului Mangalia, Mihai Claudiu Tusac, sa convoace o sedinta de consiliu local

ro

08 Jun, 2010 17:40 909 Marime text

COMUNICAT

Deputatul Colegiului 5 Constanţa, Zanfir Iorguş, îi cere, în mod public, primarului Municipiului Mangalia, Mihai Claudiu Tusac, să convoace mâine o şedinţă de consiliu local de îndată, care să includă, pe ordinea de zi, numai acele proiecte iniţiate şi sprijinite de Guvernul PDL Boc şi finanţate de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, condus de ministrul Elena Udrea.
Este vorba de două proiecte cu un impact major în turismul litoral: reabilitarea falezei Port Turistic-Hotel Paradiso şi reabilitarea Parcului Diana, ambele în valoare de 80 de miliarde de lei vechi.
„În cazul în care aceste două proiecte de maximă importanţă pentru turismul din sudul litoralului nu trec foarte curând de votul consilierilor, există riscul pierderii finanţării. Banii pierduţi nu sunt ai primarului Tusac, ci aparţin locuitorilor municipiului. Celelalte proiecte ale primarului, ce sunt în contradicţie cu părerile consilierilor locali, pot fi amânate până la o proximă şedinţă ordinară sau extraordinară“, afirmă deputatul Colegiului 5, Zanfir Iorguş.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii