Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:17 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

1 iunie prinde culoare! Cărți de colorat pentru bucurat pe cei mici si pe cei mari!

ro

30 May, 2013 13:52 961 Marime text


Comunicat de presă

1 iunie prinde culoare! Cărți de colorat pentru bucurat pe cei mici si pe cei mari!

TNL Constanța organizează sâmbătă, 1 iunie 2013, o nouă campanie pentru constănțeni „1 Iunie prinde culoare!”. Ia-ți copilul de mânuță de 1 Iunie și vino la corturile TNL amenajate în Parcul Tomis II, lângă Capela Militară, Parcul Tăbăcăriei, în spate la City Park Mall, și în Parcul de la Gară, lângă fântâna arteziană, începând cu ora 10.00 și vei primi gratuit cărți de colorat și citit pentru cei mici.
“Este necesar să cultivăm copiilor dragostea pentru carte încă din primii ani de viață. Cu siguranță astfel le va fi mult mai ușor să acumuleze informații în timpul școlii, fără să mai vorbim despre beneficiile unui vocabular bogat și ale unei minți creative, calități necesare pe tot parcusul vieții. Eu voi fi prezentă la eveniment alături de fetița mea, care este foarte încântată de idee și abia așteaptă și ea să împartă cărți”, a declarat Cristina Steliana Mihailovici, o tânără mămică, membru TNL Constanța.
Învață-ți copilul să citească cu plăcere de la cea mai fragedă vârstă. Tu poți stimula creativitatea copilului tău iar TNL pune umărul să te ajute.

30.05.2013 Departamentul de Comunicare al PNL Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii