Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:19 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Actuala guvernare, incompetentă şi coruptă

ro

14 Nov, 2011 23:15 748 Marime text

Filiala Constanţa a Partidului Naţional Liberal reiterează faptul că, după ce ani de zile puterea a făcut din lupta anti-corupţie prilej de retorică ieftină, opinia publică are acum confirmarea practică şi limpede a ceea ce ştia de mult: în afară de faptul că actuala putere este cea mai incompetentă din ultimii 20 de ani, ea este şi cea mai coruptă.

Cazurile de la Cluj, care îi vizează pe apropiaţii premierului Emil Boc, sunt o confirmare a corupţiei actualei puteri, a instituirii unui sistem clientelar fără precedent. Este acum mai puţin important dacă am asistat la o reglare de conturi în interiorul PDL. Este posibil ca acesta să fie şi un avertisment pe care Traian Băsescu îl arată lui Emil Boc şi partidului său. De altfel, Traian Băsescu a afirmat de curând că PDL devine slab datorită scandalurilor de corupţie şi este nevoie de forţe politice noi.

Până acum, Emil Boc a pozat într-un personaj corect, cinstit, departe de scandaluri, când, în realitate, el a girat şi legitimat în funcţii publice personaje corupte. În timp ce Monica Macovei face aşa-zise coduri de integritate, iar Emil Boc vorbeşte despre etică, în încercarea de a păcăli opinia publică, reprezentanţii la nivel local ai PDL şi-au creat o reţea de interese şi corupţie.

14 noiembrie 2011 Departamentul de Comunicare PNL Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii