Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:21 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presa PNL Constanta dezinformare opinie publica Emil Boc

ro

08 May, 2012 00:24 1184 Marime text

Filiala Constanța a Partidului Național Liberal constată că, prin declarațiile făcute astăzi, președintele PDL Emil Boc continuă să dezinformeze opinia publică. Atacurile sterile ale lui Emil Boc la adresa USL sunt lipsite de substanță, rupte de realitate, așa cum a fost și guvernarea PDL-istă a ultimilor ani.

Boc a vorbit despre măsurile luate de guvernele PDL pentru asigurarea cadrului necesar măririi pensiilor și reîntregirii salariilor. De fapt, costurile crizei au fost transferate de PDL pe spatele categoriilor sociale cele mai vulnerabile, cum sunt pensionarii, în timp ce clientela puterii a beneficiat de contracte grase din bugetul de stat. Realitatea este că programele de guvernare ale ultimilor ani nu au livrat performanțe economice reale, ci ori au amplificat recesiunea ori au prelungit stagnarea economică. Ambele au fost mascate de către demagogii PD-iști sub titulatura de stabilitate economică și afișarea de performanțe doar pe indicatori nominali, ușor de manipulat.

Demiterea Guvernului Ungureanu în mod democratic, prin moțiunea de cenzură a USL, a reprezentat lovitura fatală pentru PDL, un partid care era deja afectat puternic de crize interne. În aceste zile, PDL este dominat de disperare și neputință. Pentru această formațiune politică partida este pierdută și, indiferent ce ar face, nu poate evita deznodământul.

PDL este un partid căruia i-a lipsit întotdeauna identiatea ideologică, oscilând de la stânga la dreapta pe eșicherul politic, în funcție de interesul de moment. Aflați într-o degringoladă fără precedent, pe punctul disoluției ca formațiune politică, pedeliștii au devenit acum din băsescieni ungureni.

De asemenea, laitmotivul petrecerii de lansare a candidaţilor PDL pentru alegerile locale „tot greul spre bine" maschează în fapt dezamăgirea, acceptarea eșecului acestui partid. Un mesaj mai potrivit ar fi fost „tot greul spre binele nostru, al PDL", atitudine care se reflectă în măsurile luate de-a lungul timpului de guvernele portocalii, precum cea a alocării discreționare de fonduri guvernamentale către primăriile conduse de reprezentanții fostei puteri.

Departamentul de Comunicare al PNL Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii