Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:28 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă PNL Klaus Iohannis, prezent la un eveniment organizat de însărcinatul cu afaceri al SUA la București

ro

12 Aug, 2014 16:15 1166 Marime text
Filiala Constanța a Partidului Național Liberal susține că informația prezentată de postul de televiziune Antena 3, potrivit căreia președintele PNL, Klaus Iohannis, s-ar fi întâlnit cu Traian Băsescu la vila sa de protocol este total falsă.
Ceea ce a făcut Antena 3 reprezintă o manipulare și nu are nicio legătură cu realitatea. Mai mult, știrea prezentată face parte din campania de denigrare a președintelui Partidului Național Liberal, demarată de câteva trusturi de presă în aceeași zi în care a fost anunțat candidatul Alianței Creștin Liberale la alegerile prezidențiale.
În fotografiile prezentate de postul sus menționat apare mașina lui Klaus Iohannis, în care se afla liderul PNL, dar acesta este singurul lucru adevărat. Klaus Iohannis nu a fost în vizită la Traian Băsescu, ci a participat la un eveniment organizat de Duane Butcher, însărcinatul cu afaceri al SUA la București, la Vila Dante, reședință deținută de Ambasada Statelor Unite. La această manifestare nepublică, organizată în seara zilei de 10 iulie, cu ocazia încheierii mandatului în România a lui Duane Butcher, au participat mai mulți diplomați de rang înalt din ambasade ale statelor occidentale.
Reamintim că, încă din anul 2008, Klaus Iohannis nu a mai avut nicio întrevedere cu președintele României.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii