Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:30 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat PNL Constanta

ro

12 Sep, 2012 22:28 1208 Marime text

Filiala Constanța a Partidului Național Liberal consideră că dezbaterea din Parlamentul European privind poziția adoptată de Comisia Europeană față de evenimentele de la București este rezultatul propagandei furibunde și iresponsabile a PDL, care nu s-a sfiit să mintă în străinătate cu privire la situația din România pentru a-l salva pe Traian Băsescu.

Din păcate pentru un organism de o asemenea importanță, Comisia Europeană a aplicat o dublă măsură atunci când a venit vorba de evaluarea situației din România. Toate abuzurile, nedreptățile și derapajele antidemocratice ale lui Traian Băsescu și ale PDL, care s-au acumulat ani de zile și care au pus realmente în pericol democrația în România, au fost trecute cu vederea, în timp ce acuzațiilor mincinoase ale lui Traian Băsescu și găștii sale li s-a dat credit.

Este regretabil că un comisar european, precum Viviane Reding, a dovedit partizanat politic într-o speță care privea politica internă a unui stat membru. Este la fel de regretabil că, deși se vorbește atât de mult, la nivel european, despre democrație și stat de drept, cele 8,5 milioane de voturi sunt realmente ignorate. Traian Băsescu este un președinte ilegitim și toată lumea știe acest lucru. După ce a distrus economia, sistemele publice și tot ce funcționa în această țară cât timp s-a aflat la guvernare, PDL a distrus acum și prestigiul extern al României.

Regimul Băsescu a practicat minciuna și diversiunea pe scara largă și în timpul campaniei pentru referendum. Toate reacțiile externe în favoarea lui Traian Băsescu s-au bazat pe aceste intoxicări.

12 septembrie 2012 Departamentul de Comunicare PNL Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii