Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:16 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat PNL Constanţa

ro

22 May, 2011 17:27 1209 Marime text

Delegaţia Permanentă a Partidului Naţional Liberal filiala Constanţa s-a întrunit în şedinţă vineri, 20 mai 2011, la Hotel IBIS, pentru a discuta despre colaborarea USL la nivelul judeţului Constanţa (finalizarea semnării protocolului de colaborare în localităţile restante, acţiune care se va încheia cu semnarea protocolului USL la nivelul municipiului Constanţa), pentru a evalua activitatea organizaţiilor locale liberale, dar şi pentru a pregăti următoarele acţiuni ale Filialei Constanţa a Partidului Naţional Liberal.

Printre acţiunile la care s-a făcut referire în cadrul şedinţei Delegaţiei Permanente a PNL Constanţa se numără dezbaterea cu tema „Soluţii liberale pentru ieşirea din criză", organizată, pe 25 mai la Hotel IBIS de Fundaţia Brătianu, cu participarea fostului premier Călin Popescu Tăriceanu şi a mai multor oameni de afaceri din Constanţa. De asemenea, la data de 31 mai va fi organizată, împreună cu partenerii USL, o întâlnire a cadrelor militare în rezervă şi disponibilizate, în timp ce în prima jumătate a lunii iunie la Constanţa va fi prezent fostul ministru al Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, care se va întâlni cu cadrele medicale.

Pe de altă parte, cei 86 de delegaţi liberali prezenţi la şedinţă au decis, cu 74 de voturi pentru şi 12 voturi împotrivă excluderea din Partidului Naţional Liberal a consilierului local al CL Mangalia şi membru al BPJ al PNL Constanţa, Viorel Oleniuc. Decizia vine ca urmare a declaraţiilor publice tendenţioase repetate făcute de Viorel Oleniuc la adresa activităţii organizaţiei PNL Mangalia şi a USL Constanţa.

20 mai 2011 Biroul de presă PNL Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii