Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:32 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat PNL Constanta

ro

22 Jul, 2013 12:38 915 Marime text
Tineretul Naţional Liberal Constanţa a organizat duminică, 21 iulie, pe plaja Modern, un eveniment dedicat tuturor iubitorilor de vară şi soare numit “Bătălia baloanelor cu apă”. La întâlnirea distractivă au participat constănţeni şi turişti care, alături de tinerii liberali, au încins o bătaie pe cinste cu baloane cu apă, metodă numai bună de răcorit spiritele încinse de o zi perfectă de plajă. Organizatorii evenimentului au pus la dispoziţie 1000 de baloane umplute cu apă, “muniţie” mai mult decât suficientă pe câmpul de luptă.
 
“Nu ne aşteptam ca oamenii să reacţioneze atât de prompt la invitaţia noastră. A fost un eveniment mai mult decât reuşit, o adevărată petrecere de vară. Ne bucurăm foarte mult că noi am venit cu această idee care a fost foarte bine primită de toată lumea”, a spus Roxana Elena Firică, membru în organizaţia de tineret a PNL Constanţa.
 
Plaja a fost perfect igienizată după confruntare, de parcă nimic nu se întâmplase cu doar ceva timp înainte. “Am vrut să dăm un exemplu şi în acest sens, pentru că e normal să te distrezi dar să îţi asumi şi consecinţele într-un mod matur”, a mai adăugat Roxana Elena Firică.
 
Cum vara nu s-a terminat, TNL Constanţa mai are multe surprize distractive pregătite pentru constănţeni şi nu numai.

    22.07.2013         Departamentul de Comunicare al PNL
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii