Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:21 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat PNL Constanţa - Luni, 20 Iunie 2011

ro

20 Jun, 2011 23:13 1008 Marime text

Preşedintele Organizaţiei Municipale PNL Mangalia, Sorin Andrei, şi-a anunţat astăzi, 20 iunie 2011, într-o conferinţă de presă, demisia din funcţia de viceprimar al municipiului Mangalia.

Decizia a fost luată în urma scandalului provocat de consilierii PSD şi primarul Claudiu Tusac în ultima şedinţă ordinară a CL Mangalia, prin nevalidarea lui Sorin Mihai în funcţia de consilier municipal, care urma să îl înlocuiască în Consiliul Local pe Viorel Oleniuc.

„Din august 2010 am ocupat funcţia de viceprimar al municipiului Mangalia, moment în care mi-am asumat răspunderea administrativă de a debloca activitatea administrativă în Mangalia. Din punctul meu de vedere am crezut că lucrurile vor merge într-o direcţie bună. Până la ultima şedinţă ordinară a CLM când, în calitate de preşedinte al Comisiei de Validare a consilierului Sorin Mihai, am rămas neplăcut surprins să constat că ceilalţi colegi din comisie nu mai erau în sală. S-a format o nouă comisie, moment în care consilierii PSD au părăsit sala şi nu a mai existat cvorum, şedinţa CLM fiind declarată închisă. De aceea, din respect pentru cetăţenii municipiului Mangalia, pentru membrii şi simpatizanţii PNL, ca un semnal de alarmă, ca o acţiune preventivă pentru o bună funcţionare a USL, nu am cum să pot să trec peste acest aspect, îmi dau demisia din funcţia de viceprimar al municipiului Mangalia", a declarat Sorin Andrei.

Prezent la conferinţa de presă, vicepreşedintele PNL Constanţa, Victor Manea, a afirmat că gestul viceprimarului municipiului Mangalia este unul normal, al unui om care nu ţine de un scaun şi nu vrea să genereze un conflict. „PNL a făcut tot ce se putea pentru ca la Mangalia protocolul USL să funcţioneze. Am crezut că Viorel Oleniuc este motivul neînţelegerilor de la Mangalia, dar deja cred că primarul în funcţie este motivul acestor neînţelegeri. Acesta nu înţelege ce înseamnă o echipă, o alianţă", a subliniat Victor Manea.

Totodată, vicepreşedintele PNL Constanţa a anunţat că PNL va avea candidat propriu la Primăria Mangalia cu care îşi propune să câştige alegerile din 2012. „Dacă se poate să fie sub umbrela USL am fi bucuroşi, dacă nu, ne vom asuma rolul de a aduce liniştea în Mangalia", a conchis Victor Manea.

20 iunie 2011 Biroul de presă PNL Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii