Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:28 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat PNL Constanta - Marti, 21 August 2012

ro

21 Aug, 2012 22:04 1426 Marime text

Filiala Constanța a Partidului Național Liberal consideră că decizia de astăzi a Curții Constituționale reprezintă sfârșitul democrației în România anului 2012.

Prin invalidarea referendumului, Curtea Constituțională le-a spus românilor că votul lor nu contează. Aceasta este de fapt adevărata lovitură de stat pusă la cale de Traian Băsescu, cu sprijinul instituțiilor de forță și prin presiuni fără precedent. Este lipsit de sens de ce Curtea Constituțională a amânat o decizie, cerând cifre și date suplimentare, pentru ca apoi să nu țină cont de ele.

De asemenea, decizia CCR înseamnă prelungirea crizei politice, deoarece permite unui personaj lipsit de legitimitate să se întoarcă în cea mai înaltă funcție în stat. Întoarcerea lui Traian Băsescu la Cotroceni înseamnă perpetuarea climatului de tensiune, instabilitate și incertitudine, precum și fractura definitivă între societate și instituția prezidențială.

În toată această perioadă, Traian Băsescu a recurs la un arsenal propagandistic și instituțional fără precedent, de la minciunile spuse în afara granițelor, până la hărțuirea de către procurori a oamenilor care și-au exprimat dreptul de vot.

21 august 2012 Departamentul de Comunicare PNL Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii