Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:21 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat PNL - Doi ani de USL

ro

05 Feb, 2013 19:39 1232 Marime text

În urmă cu doi ani, Partidul Național Liberal, Partidul Social Democrat și Partidul Conservator au luat decizia de a-și uni forțele pentru a pune bazele unui nou proiect politic, fără precedent în ultimii 20 de ani - Uniunea Social Liberală. Proiect politic de anvergură naţională, USL s-a dovedit a fi alternativa la un regim ilegitim, corupt şi nepăsător faţă de cetăţeni.

Filiala Constanţa a Partidului Naţional Liberal consideră că în ciuda atacurilor din partea competitorilor politici, în tot acest timp USL a făcut dovada unităţii şi a faptului că partenerii acestui proiect politic sunt mai hotărâţi ca niciodată. Considerăm, de asemenea, că USL a dovedit în cei doi ani de existență că este o construcție puternică, unită și determinată să guverneze în folosul cetățenilor. Împreună cu milioanele de oameni care s-au săturat de Traian Băsescu și de guvernarea PDL, am câștigat alegerile locale și parlamentare, în vreme ce 7,4 milioane de români au votat pentru demiterea președintelui Traian Băsescu la referendumul din iulie 2012.

Uniunea Social Liberală s-a constituit din nevoia de a înlătura pe cale democratică regimul Băsescu - o guvernare dezastruoasă care a subordonat toate instituțiile statului, a creat haos social și a adâncit criza economică, blocând orice posibilitate de resuscitare economică a României.Uniunea Social Liberală s-a format pentru a schimba modul în care se face politică în România.

USL a promis că va face dreptate și s-a ținut de cuvânt, astfel că,am reparat nedreptățile făcute de guvernarea PDL bugetarilor, pensionarilor, întreprinzătorilor,am restituit banii luați abuziv de guvern oamenilor, am indexat pensiile, am redeschis spitalele închise în mod iresponsabil, am început să facem curățenie în rețelele de corupție pedeliste.

În acest context, ne propunem să câștigăm alegerile prezidențiale din 2014 și în acest sens, Congresul Extraordinar al USL din aprilie 2012 a decis să susțină un candidat comun în persoana președintelui PNL, Crin Antonescu. Aşa cum ştim cu toţii, avem nevoie de o Românie puternică, iar Uniunea Social Liberală va rămâne unită pentru a-și pune în aplicare soluția pentru redresarea țării -un nou model economic, un proiect pentru România, dezvoltare economică şi coeziune socială.

05 februarie 2013 Departamentul de Comunicare PNL Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii