Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:19 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat PNL - Marti, 04 Septembrie 2012

ro

04 Sep, 2012 23:27 1034 Marime text

Filiala Constanța a Partidului Național Liberal consideră că, prin declarațiile făcute astăzi, Traian Băsescu a arătat că nu a înțeles nimic din votul românilor, nu are nici cea mai mică intenție să-și exercite rolul de mediator, să dialogheze sau să reprezinte interesele României.

Singura preocupare a președintelui impostor este răzbunarea și continuarea luptei înverșunate împotriva USL și a discursului plin de ură. Când vorbește despre instituțiile care apăra statul de drept, președintele impostor se referă la instituțiile de forță - servicii, parchet, DNA. Aceasta este de fapt viziunea lui Traian Băsescu despre stat: unul în care Parlamentul este denigrat, voința alegătorilor ignorată, iar instituțiile de forță sunt puse deasupra cetățeanului.

Prin acest discurs, Traian Băsescu i-a sancționat încă o dată pe români. El nu a atacat doar USL, ci și pe fiecare din cei 7,5 milioane de alegători.

Suntem convinși că românii nu vor uita că Traian Băsescu și emisarii lui au fost cei care au denigrat țara noastră și au făcut rău României, sacrificându-i credibilitatea pentru a-și salva poziția de putere. Nu putem uita cum Monica Macovei a amenințat, în numele PDL, că va cere sancționarea României la Bruxelles, în bază prevederilor articolului 7 din Tratatul Uniunii Europene. Acesta a fost un atac fără precedent la adresa intereselor naționale ale României, care a arătat faptul că PDL nu are nicio limită, atunci când vine vorba de a folosi orice mijloace pentru a-și apăra interesele de partid.

În acest moment, România trebuie să-și recapete prestigiul în interiorul Uniunii Europene, ca partener respectat al statelor occidentale. România are un parcurs internaţional clar şi predictibil, iar acest parcurs nu poate fi, în perioada următoare, pus sub semnul întrebării din cauza unor acțiuni iresponsabile ale reprezentanților PDL.

04 septembrie 2012 Departamentul de Comunicare PNL Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii