Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:19 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat PNL - Miercuri, 10 Octombrie 2012

ro

11 Oct, 2012 00:02 1048 Marime text

Filiala Constanța a Partidului Național Liberal ține să informeze opinia publică asupra faptului că, în prezent, Ministerul Administrației și Internelor și Ministerul Finanțelor Publice, împreună cu reprezentanții primăriilor, caută soluții pentru a rezolva problema subvențiilor pentru căldură tăiate de guvernul Boc. Se caută o metodă de trecere treptată la un sistem fără subvenții.

Din cauza adoptării brutale a măsurii tăierii subvențiilor de către fosta guvernare PDL, foarte multe orașe mari se vor confrunta cu probleme majore în această iarnă. De aceea, considerăm că măsura deblocării de fonduri suplimentare către primării nu ar rezolva problema și nu ar face decât să amâne adevărata soluționarea ei până la anul viitor.

Cea mai bună soluție este sprijinirea primăriilor pentru modernizarea sistemului de termoficare. Guvernul va sprijini financiar primăriile pentru a moderniza sistemele de termoficare, astfel încât acestea să aibă pierderi minime, ceea ce va reduce semnificativ factura la încălzire. Criteriul de distribuție a fondurilor pentru investiții nu va fi cel al apartenenței politice, așa cum a procedat PDL, ci va ține strict de valoarea investițiilor.

10 octombrie 2012 Departamentul de Comunicare PNL Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii