Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:23 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Crin Antonescu a infirmat posibilitatea unei aliante cu PD-L

ro

09 Nov, 2009 18:32 923 Marime text

Departamentul de Strategie şi Comunicare 

COMUNICAT DE PRESĂ

Preşedintele PNL Crin Antonescu a infirmat astăzi, la Baia Mare, posibilitatea unei alianţe cu Partidul Democrat Liberal şi a declarat că toate declaraţiile lui Traian Băsescu în acest sens reprezintă o ”falsă ofertă”, o diversiune şi o manevră electorală. ”Această pretinsă ofertă de colaborare şi desemnarea lui Liviu Negoiţă sunt eforturi pe care Traian Băsescu le face pentru a recupera acea parte a electoratului de dreapta care l-a părăsit şi mai ales de a recupera Bucureştiul”, a adăugat Crin Antonescu.
”Eu sunt un adversar al comportamentului abuziv al lui Traian Băsescu, un apărător al Partidului Naţional Liberal cu atâţia alţi colegi, şi Călin Popescu-Tăriceanu, şi Teodor Meleşcanu şi atâţia alţii, încă de pe vremea când Mircea Geoană nu ştia cum să facă să se alieze cu domnul Băsescu”, a mai spus liderul liberal. 
Crin Antonescu a declarat că Partidul Naţional Liberal nu va intra niciodată la guvernare în orice condiţii. ”Vom intra la guvernare în condiţiile în care cădem de acord asupra unui program de guvernare, asupra unor obiective fundamentale şi în care avem şansa sau sentimentul că putem guverna în anumite scopuri”, a accentuat preşedintele PNL. Crin Antonescu a amintit că PNL nu a intrat la guvernare în orice condiţii nici în toamna lui 2008.
Întrebat referitor la posibila legătură între bugetul unui partid şi câştigarea alegerilor prezidenţiale, preşedintele PNL a declarat că ”dacă aş crede acest lucru, m-aş retrage”. 

8 noiembrie 2009                               Biroul de presă PNL

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii