Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:25 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Crin Antonescu face apel la toti romanii sa vina la vot

ro

02 Nov, 2009 17:38 1404 Marime text
Comunicat de presă

Crin Antonescu face apel la toţi românii să vină la vot

Candidatul liberal la preşedinţie, Crin Antonescu, a cerut astăzi, la Târgu Mureş, membrilor PNL, susţinătorilor săi şi tuturor românilor să vină la vot pentru a putea avea un preşedinte cinstit, corect şi dedicat.
”Eu nu părăsesc România. Vă rog să nu părăsiţi România. Dar înţelegeţi că  cine, din lehamite, din confuzie, din lene sau din frică, nu va veni să dea votul său acum, e ca şi cum ar părăsi România. Şi România, fără dumneavoastră, fără oamenii cinstiţi, fără oamenii de bun-simţ, care nu vreţi altceva decât o ţară normală şi o viaţă normală, va rămâne pe mâna aceloraşi oameni pe care îi vedem astăzi spunându-ne că trebuie să ne considerăm urmaşii lui Traian Băsescu, jignindu-ne istoria, batjocorindu-ne inteligenţa şi sfidându-ne cultura”, a accentuat Crin Antonescu. 
Preşedintele PNL a insistat pe nevoia începerii unei revoluţii a bunului-simţ şi a cerut sprijinul tuturor românilor să participe alături de el la instaurarea normalităţii. ”Revoluţia bunului-simţ nu se încheie la 6 decembrie. Ci abia începe. E o muncă enormă la care nu pot să mă înham eu singur ca preşedinte, e o muncă enormă la care eu îi chem pe toţi românii, şi pe cei care mă vor vota, şi pe cei care nu mă vor vota. E o muncă enormă pe care o putem face doar de la primul până la ultimul, cu trei condiţii: cinste, solidaritate, onoare”, a adăugat Crin Antonescu.
1 noiembrie 2009                                  Biroul de presă al PNL
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 02 Nov, 2009 17:27 Daca adevarul ar fi adevarat ,ce bine ar fi !!!