Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:33 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Crin Antonescu isi doreste o coalitie a bunului-simt

ro

02 Nov, 2009 17:35 1365 Marime text
Comunicat de presă

Crin Antonescu îşi doreşte o coaliţie a bunului-simţ

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a anunţat că pentru reformarea economică, politică şi morală a României este nevoie de o coaliţie a bunului-simţ pentru o Românie de bun-simţ. ”Suntem într-o bătălie nu doar cu Traian Băsescu, ci cu oricine crede că poate continua acest sistem fără Traian Băsescu. Eu nu mai vreau să continuu acest sistem. Nici cu Băsescu, nici cu Geoană."
Crin Antonescu a continuat cu afirmaţia potrivit căreia candidaţii la prezidenţiale se află "într-o bătălie în care s-ar putea să fie nevoie, şi sper să fim capabili, să facem o coaliţie a bunului simţ, în care să intre oameni într-adevăr capabili să ofere această şansă României, oameni precum Sorin Oprescu, Klaus Johannis şi Andrei Marga".
Întrebat dacă ar dori formarea unei astfel de coaliţii înainte de turul întâi, însemnând, aşadar, retragerea lui Oprescu, Crin Antonescu a spus: "Eu am spus acest lucru de principiu, deocamdată şi eu, şi Sorin Oprescu suntem candidaţi care concurăm, suntem în competiţie, consider că are şanse".
Întrebat dacă preferă să piardă voturile UDMR în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, decât să ajungă la un compromis referitor la autonomia cerută de maghiari, preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că în campania sa electorală nu porneşte doar de la ideea de a câştiga voturi. ”Nu poţi câştiga voturi în mod sănătos decât cu idei în care crezi”, a declarat candidatul liberal la preşedinţie.
Crin Antonescu a anunţat că, între tururi, va avea doar discuţii cu candidaţii şi partidele care nu vor mai fi în al doilea act al alegerilor, iar subiectele acestor discuţii vor fi obiectivele mari ale României şi programul de guvernare. ”Eu am spus, şi e valabil pentru toată lumea, că nu negociez între tururi nici principii, nici funcţii. Nu ofer nimic în schimbul voturilor, dacă sunt în turul doi. Nu cer nimic dacă nu sunt în turul doi”, a declarat liderul PNL.
1 noiembrie 2009          
Biroul de presă al PNL
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Tatu 03 Nov, 2009 22:12 Este singurul care vede cata lipsa de bun simt exista in tara asta.. Bravo Crin.. Votati-l pentru ca este singurul care poate schimba lucrurile in tara asta
  • Eugen 03 Nov, 2009 20:16 CRin Antonescu este mult mai diferit fata de ceilanti...este mult mai sincer fata de ceilanti...Votatii CRIN...presedinte!!!!
  • E altfel 02 Nov, 2009 23:52 Antonescu e altfel decat ceilalti. E singurul care nu a facut politica pentru ca sa fure. Am incredere in el ca o sa fie un presedinte normal. Are votul meu si al familiei mele.
  • surmelis argentina pusa 02 Nov, 2009 17:19 CRIN ANTONESCU = leginarul verde