Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:27 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Crin Antonescu, primul candidat care si-a depus oficial candidatura la presedintia Romaniei

ro

16 Oct, 2009 17:52 1275 Marime text

COMUNICAT DE PRESĂ

Crin Antonescu, primul candidat care şi-a depus oficial candidatura la preşedinţia României

”Astăzi mi-am depus oficial candidatura la preşedinţia României cu gândul la nevoia unei Românii a unităţii şi nu a vrajbei şi conflictului, cu gândul la România normalităţii, bunului simţ, ieşirii din criza politică, economică, socială, instituţională şi morală în care se află o bună parte din societatea românească”, a declarat în această dimineaţă liderul PNL Crin Antonescu, cu ocazia depunerii candidaturii sale oficiale pentru funcţia supremă în stat la Biroul Electoral Central.

Crin Antonescu le-a mulţumit românilor care au semnat pentru candidatura sa la preşedinţie, colegilor de partid, membrilor Comitetului de sprijin al candidaturii sale la preşedinţia României şi miilor de tineri care au strâns cele peste 1,6 milioane de semnături de susţinere a candidaturii.

Liderul liberal a declarat că doreşte să desfăşoare o campanie decentă, o confruntare de idei şi proiecte pentru România.

Preşedintele PNL s-a angajat să ofere României un guvern puternic, competent şi respectat pe plan intern şi internaţional, susţinut de o majoritate parlamentară solidă.

La depunerea candidaturii preşedintele PNL Crin Antonescu a fost însoţit de liderii partidului şi o parte a membrilor Comitetului de Sprijin: Emil Constantinescu, Zoe Petre, Neagu Djuvara, Dinu Zamfirescu, Alexandru Misirliu, Lucia Hossu-Longin, Aurora Liiceanu, Mircea Diaconu, Armand Calotă, Leluş Vasilescu (Compact). 

Crin Antonescu este primul candidat la preşedinţia României care a strâns semnăturile necesare pentru înscrierea în cursa electorală.

16 octombrie                                                Biroul de presă al PNL

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii