Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:28 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Criza politica este instrumentata de la Cotroceni, prin intermediul lui Emil Boc

ro

01 Oct, 2009 20:53 1397 Marime text

"Criza politică este instrumentată de la Cotroceni, prin intermediul lui Emil Boc", a declarat Crin Antonescu. Liderul PNL a adăugat că decizia preşedintelui de a-l revoca din funcţie pe ministrul Dan Nica nu este o surpriză. Declaraţia a fost făcută astăzi, cu ocazia vizitei liderului liberal în Timişoara.

 „Este o criză instrumentată de la Palatul Cotroceni, prin intermediul lui Emil Boc, dupa 2-3 zile de harţă, în care s-a simulat medierea şi o încercare de înţelegere", a declarat Crin Antonescu, adăugând că „Traian Băsescu are acum un guvern care-l reprezintă pe domnia sa".

Liderul liberal consideră că acesta este sfârşitul coaliţiei de guvernare, care timp de 9 luni şi-a bătut joc de România. Mai grav este, în opinia preşedintelui PNL, faptul că Traian Băsescu, PSD şi PDL se poartă din ce în ce mai iresponsabil, pe măsura ce în ţară criza economică şi socială se adânceşte.

Soluţia pe care o propune Partidul Naţional Liberal, a precizat Crin Antonescu, este un guvern de tehnocraţi. "Nu cred că e, însă, nicio speranţă ca Traian Băsescu, angajat într-un alt scenariu, să recurgă la soluţia propusă de noi", a mai spus liderul PNL.

Biroul de presă al PNL

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 30 Oct, 2009 19:42 CRIN ANTONESCU sa faca propunerile INTELIGENTE LIBERALE altui GUVERN ,undeva pe LUNA.