Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:18 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Delegatie Permanenta PNL Constanta

ro

04 Oct, 2010 20:16 995 Marime text

Delegaţia Permanentă a Partidului Naţional Liberal filiala Constanţa, întrunită în şedinţă duminică, 03 octombrie 2010, a luat act despre situaţia îngrijorătoare în care se află mai multe administraţii publice locale din judeţul Constanţa conduse de aleşi liberali.

În şedinţa Delegaţiei Permanente a PNL Constanţa, primarii liberali şi-au arătat nemulţumirea şi îngrijorarea faţă de incapacitatea Guvernului Boc de a asigura fondurile financiare necesare desfăşurării în bune condiţii a activităţii primăriilor respective.

Astfel, activitatea administraţiilor locale a fost perturbată, potrivit declaraţiilor primarilor liberali, prin punerea în practică a OUG 63/2010, prin reducerea cu 25% a salariilor din sectorul bugetar, dar şi prin creşterea TVA cu cinci procente.

Mai mult, administraţiile publice locale care desfăşoară proiecte europene au dificultăţi în punerea în practică a acestora, tot ca urmare a măsurilor de austeritate impuse de actualul Executiv.

În cadrul şedinţei Delegaţiei Permanente a PNL Constanţa s-a mai discutat şi despre o mai bună colaborare între aleşii locali, consilierii judeţeni şi parlamentarii liberali, dar şi despre stadiul de îndeplinire a unor obiective politice precum organizarea de alegeri în organizaţiile de secţii de votare, în organizaţiile de femei şi de tineret.

03 octombrie 2010 Biroul de presă PNL Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii