Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:29 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Guvernul Boc a modificat Legea Educatie pe care si-a angajat raspunderea!

ro

17 Sep, 2009 21:59 1760 Marime text

PNL cere premierului Boc să plece de urgenţă de la Palatul Victoria cu tot cabinetul său de amatori, pentru încălcarea grosolană a tuturor legilor şi regulilor care formează statul de drept.

PNL sesizează un fapt incredibil şi fără precedent în statele democratice - după ce Guvernul şi-a angajat răspunderea pe o formă a proiectului de Lege a Educaţiei Naţionale, ea a fost modificată ulterior! În timp ce pe site-ul Camerei Deputaţilor (http://www.cdep.ro/proiecte/2009/300/90/3/pl393am.pdf) şi pe cd-urile înmânate tuturor parlamentarilor Legea Educaţiei are 336 de articole, în varianta de pe site-ul Guvernului (http://www.gov.ro/upload/articles/106607/legea-educatiei-nationale.pdf) are doar 331 de articole.

Un exemplu în acest sens este art. 333 privind „INCOMPATIBILITĂŢILE", din varianta asumată şi publicată pe site-ul Camerei Deputaţilor şi pe cd-uri, care, mai nou, devine art. 328, cu acelaşi titlu, pe site-ul Guvernului.

PNL cere public demiterea Guvernului Boc şi sancţionarea din partea cetăţenilor a acestei Coaliţii Monstruoase PSD-PD, care înţelege să-şi bată joc de sistemul naţional de învăţământ, pe care, cu cinism, îl numeşte „prioritate naţională".

Neconstituţionalitatea demersului Guvernului, care îşi bate joc în continuare de Parlament, este un motiv în plus care justifică moţiunea de cenzură pe care PNL intenţionează să o depună.

Biroul de Presă al PNL
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 30 Oct, 2009 20:00 PARTIDUL PNL in frunte cu CRIN ANTONESCU sa-si faca bagajele ,deoarece Guvernul si Tara pe care le doresc a le guverna si-au schimbat SEDIUL si TERITORIUL ,undeva pe LUNA. PENELISTII extraterestrii sunt rugati sa LASE IN PACE pe cei de pe TERRA-ROMANIA !!!