Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:22 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Guvernul USL va arăta că România poate fi guvernată altfel

ro

02 May, 2012 19:12 1056 Marime text

Comunicat de presă

 Prin numele propuse pentru a face parte din noul Guvern, USL îşi asumă o schimbare clară a modului de guvernare, în termeni de priorităţi, atitudini şi oameni. De aceea, Filiala Constanţa a Partidului Naţional Liberal consideră că Guvernul USL va arăta că România poate fi guvernată altfel decât în ultima perioadă.
Facem această afirmaţie deoarece suntem convinşi că noii miniştri se vor ghida în acţiunea guvernamentală după câteva principii, precum respectarea legilor, fără excepţii şi fără derogări, transparenţa deplină în exerciţiul guvernării, toleranţă zero faţă de corupţie şi clientelism, depolitizarea administraţiei şi, nu în ultimul rând, respectarea rolului Parlamentului în relaţia cu Guvernul.
Totodată, Guvernul USL se angajează ca, în planul politicilor sociale, să repare inechităţile sociale, în timp ce, în plan economic, va propune o viziune economică care să ofere predictibilitate, să aducă locuri de muncă, să protejeze resursele naturale, în acord cu programele pe care USL le-a propus şi le susţine.
Un alt obiectiv al Guvernului propus de premierul Victor Ponta este cel al respectării angajamentelor în faţa partenerilor externi, dar şi pe cele asumate în faţa cetăţenilor României.
În perspectiva alegerilor locale din 10 iunie, Guvernul USL va asigura alegeri democratice şi corecte, administraţia publică urmând a nu fi implicată în campania electorală. Obligaţia numărul unu a Guvernului în procesul electoral va fi de a combate frauda şi mai ales corupţia electorală.


02 mai 2012                               Departamentul de Comunicare PNL Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii