Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:17 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihail Kogălniceanu serbează Ziua Sportului

ro

01 Aug, 2013 18:56 1067 Marime text
Organizaţia de Tineret a PNL din Mihail Kogălniceanu, organizează în data de 03 august 2013, evenimentul numit ,,Ziua Sportului’’. Activitatea va începe la ora 09: 30 cu un marş al sănătăţii. Punctul de plecare va fi la cap de linie (ieşire din comună – spre Târguşor) iar finish-ul va fi în Parcul Tineretului. Evenimentul va continua, pe parcursul întregii zile, cu diverse competiţii ce se vor desfăşura în Parcul Tineretului, printre care şah, table, skandenberg, tenis de picior şi fotbal. 
          La eveniment şi-au anunţat participarea tinerii liberali din Constanţa, Mangalia, Năvodari, Ovidiu, Techirghiol, Hârşova, Nicolae Bălcescu, Corbu, Fântânele şi Băneasa. Pe lângă numărul mare de concurenţi înscrişi la competiţii, la ,,Ziua Sportului’’ sunt aşteptaţi şi membrii Biroului Permanent Judeţean ai Organizaţiei TNL Constanţa împreună cu deputatul Mihai Lupu şi senatorul Puiu Haşoti.
          Acţiunea este organizată cu sprijinul primarului Ancuţa Daniela Belu:
„Este o bucurie pentru mine să văd că tinerii noştri au astfel de iniţiative sănătoase. Acesta este şi motivul pentru care le ofer tot sprijinul meu. Într-o eră a tehnologiei, în care mulţi tineri petrec tot mai multe ore în faţa televizorului sau a calculatorului, faptul că există încă atât de mulţi tineri dornici să facă mişcare şi sport, este de natură să mă bucure. Aceasta este prima ediţie, însă, le voi oferi tot sprijinul meu pentru a transforma competiţia de anul acesta într-o tradiţie. Le urez succes tuturor participanţilor şi îi felicit pentru pasiunea lor pentru sport.’’
 
          La final, vor fi acordate diplome de participare tuturor competitorilor.
 
   01.08.2013                           Departamentul de Comunicare al PNL Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii