Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:16 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Orașul Năvodari merită un spital modern"

ro

11 May, 2012 21:11 1444 Marime text

Președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Gheorghe Dragomir, și deputatul PNL Ludovic Orban s-au aflat astăzi, 11 mai 2012, la Năvodari, unde au marcat prima zi de campanie electorală, alături de candidatul liberal la Primăria Năvodari, Iurin Pancencu.

Liderii liberali s-au întâlnit cu locuitorii orașului Năvodari pe care i-au asigurat că viitorul primar, Iurin Pancencu, va da orașului valențele moderniste pe care le merită. Problemele ridicate de cei prezenți la întâlnirea cu candidatul PNL la Primăria Năvodari au fost din domenii diferite.

Cea mai importantă problemă semnalată de locuitorii din Năvodari a fost, de departe, lipsa unui spital, problemă care se numără printre multe altele deosebit de importante, rămase nerezolvate de ani de zile. „Ne-am săturat să așteptăm, nu avem măcar un spital în tot orașul, o clinică. Pentru probleme medicale urgente suntem nevoiți să mergem tocmai la Constanța. Este o rușine că unul dintre cele mai mari orașe din județul Constanța suferă atât de mult din cauza lipsei asistenței medicale primare", le-a declarat revoltată Mariana Stăncescu, o bunică aflată la plimbare cu nepoțica în parcul central al orașului.

În replică, Iurin Pancencu, candidatul PNL la funcția de primar al orașului Năvodari le-a transmis cetățenilor că „acest aspect și toate celelalte probleme semnalate își vor găsi o rezolvare imediat ce vom schimba echipa care conduce în prezent Primăria Năvodari. Construirea unui spital modern este una dintre principalele preocupări ale echipei mele. Orașul Năvodari merită un spital modern".

11 mai 2012 Departamentul de Comunicare al PNL Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Dierna 11 May, 2012 23:01 Vrem un oras curat si sanatos. Adica: vrem spital si nu vrem groapa de gunoi. Mult succes domnul Iurin.