Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:22 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pedeliștii atâta știu, atâta fac de la boicotarea referendumului, la votul împotriva reprezentanților României în UE

ro

28 Sep, 2012 01:09 952 Marime text

Filiala Constanța a Partidului Național Liberal își exprimă indignarea faţă de atitudinea antinaţională a europarlamentarilor PDL, care i-au mobilizat ieri pe membrii PPE să voteze împotriva alegerii lui Leonard Orban la Curtea Europeană de Conturi.

În acest fel, PDL continuă să facă jocuri murdare antinaționale și să își pună propriile interese meschine mai presus de interesul național. Practic, pedeliștii au blocat alegerea unui profesionist, doar pentru faptul că nu e membru PDL și numirea acestuia nu le aduce niciun beneficiu de imagine. Este inacceptabil ca democrat-liberalii să exporte o bătălie politică internă la nivel european, astfel încât un demnitar român, care se bucură de reală apreciere profesională în Uniunea Europeană, să fie sabotat din cauza disputelor politicianiste promovate de PDL.

Mai mult, afirmația lui Sebastian Bodu, conform căreia România încalcă Tratatul UE, este complet falsă și iresponsabilă. Așa cum ne-am obișnuit, PDL minte, deoarece purtătorul de cuvânt al Curții Europene de Audit a declarat explicit că experiența ca auditor a unui candidat nu este o cerință obligatorie, acest lucru nefiind stipulat nici în Tratatul UE.

27 septembrie 2012 Departamentul de Comunicare PNL Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii