Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:17 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PNL Constanţa - Duminica, 20 Februarie 2011

ro

20 Feb, 2011 22:56 923 Marime text
Dintr-un comunicat al Organizaţiei Municipale a PDL aflăm că, fascinaţi de proiectele politice enunţate de doi lideri locali marcanţi, democrat-liberali, „aproximativ 200 de membri PNL" s-au înscris într-un partid care „reprezintă adevărata dreaptă".

Mai mult, cei doi politicieni „au încheiat un parteneriat cu Eugeniu Cojocaru", pensionar din Constanţa, ceea ce ne îndreptăţeşte să credem că, în sfârşit, şi în PDL Constanţa se face o politică de anvergură!

Acum organizaţia PDL Constanţa are mai mult de 200 de membri.

Pentru corecta informare a opiniei publice, vă aducem la cunoştinţă faptul că Eugeniu Cojocaru nu mai este membru al PNL Constanţa din data de 10 iunie 2010, fiind exclus din rândurile Partidului Naţional Liberal în urma abaterilor grave şi repetate de la Statutul PNL. Mai mult, Eugeniu Cojocaru nu a fost niciodată membru activ şi nici ales în vreo structură de conducere a PNL Constanţa, acesta fiind cel care s-a autointitulat „preşedinte al pensionarilor liberali".

De aceea, considerăm că Eugeniu Cojocaru nu reprezintă şi nu a reprezentat niciodată interesele pensionarilor liberali, ci îi foloseşte ca masă de manevră în „proiectul de reformă a statului", şi anume pregătirea alegerilor interne în PDL Constanţa.

Prin evenimentul „consfinţit" sâmbătă, cei doi lideri ai PDL Constanţa, prin Eugeniu Cojocaru, şi-au propus să mintă, în buna tradiţie pedelistă, pensionarii din Constanţa. Acelaşi lucru s-a încercat şi la Adunarea Generală a PNL Constanţa când, pe holurile Casei de Cultură, zeci de pensionari nu ştiau de ce sunt prezenţi acolo, unii crezând că au fost chemaţi la o masă festivă sau pleacă în vreo excursie. Atenţie însă! Şi domnului Dănuţ Culeţu i-a fost promisă prezenţa a 700 de pensionari la Adunarea Generală a PNL Constanţa, în sală fiind aduşi doar câteva zeci de pensionari care, plictisiţi şi dezamăgiţi de minciunile lui Eugeniu Cojocaru, au părăsit Casa de Cultură.

Vă reamintim că Partidul Democrat Liberal este iniţiatorul şi promotorul mai multor măsuri ce vizează pensionarii, precum obligativitatea persoanelor cu pensii de la 740 lei de a achita contribuţia pentru sănătate de 5,5% din pensie, măsură ce afectează peste 2 milioane de pensionari, încălcarea dreptului la proprietate în ceea ce priveşte pensiile militarilor, prin integrarea acestora în sistemul unitar de pensii, reducerea a numărului de medicamente de pe lista medicamentelor compensate sau eliberate gratuit, măsură ce afectează 5.497.000 de pensionari, dar şi reducerea numărului de spitale.

Totodată, atragem atenţia celor din Partidul Democrat Liberal că, indiferent de nemulţumirea cauzată de înfiinţarea Uniunii Social Liberale, 30% din alegători au ca opţiune de vot PNL, în timp ce 66% dintre români ar vota uniunea formată din PNL-PSD-PC dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare.

20 februarie 2011 Biroul de presă PNL Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii