Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:20 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PNL și Crin Antonescu nu au avut și nu vor avea nicio înţelegere cu Traian Băsescu

ro

04 Mar, 2014 14:11 860 Marime text
Partidul Național Liberal amintește faptul că, pe toată perioada regimului Băsescu, și-a respectat datoria față de electoratul său și a criticat vehement practicile abuzive de la acea vreme.
Prin formarea USL, unul din obiectivele prioritare a fost tocmai oprirea acestui mod de a face politică prin acapararea pârghiilor de putere în slujba unor interese ilegitime. Actualmente, PSD dovedește că scopul său este un simplu transfer de influență și nimic mai mult. Nu vorbim în acest caz despre asigurarea independenței instituțiilor fundamentale, ci de acapararea lor.
Metehnele regimului Băsescu devin metehnele regimului Ponta și ale apropiaților săi. La fel cum Traian Băsescu s-a folosit de parlamentari pentru a rupe bucăți din partide mari pentru a-și asigura majorități fragile și controlabile, la fel a încercat și Victor Ponta să rupă din PNL, prin alierea cu Călin Popescu Tăriceanu.
Vom repeta ori de câte ori va fi nevoie faptul că poziția noastră în privința lui Traian Băsescu nu s-a modificat și nu se va modifica indiferent dacă ne vom afla la guvernare sau în opoziție.

  04.03.2014 Departamentul de Comunicare al PNL Constanța                    
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii