Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:33 25 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PNL – singura garanție împotriva pesedizării

ro

21 May, 2014 15:31 1615 Marime text
Partidul Național Liberal este singurul partid care a prezentat alegătorilor un program detaliat pe teme europene, anume Manifestul PNL pentru Parlamentul European  - Prosperitate Națiune Libertate, care este corelat cu programul Economia liberală – Prin noi înșine. PNL are o abordare foarte serioasă a acestei campanii electorale și propune o listă de candidați pe care se află oameni care deja au performat în Parlamentul European. Liberalii au vorbit oamenilor despre Parlamentul European, despre opțiunile liberalilor privitoare la politica industrială, la agricultură, la mediu, la toate marile problemele care stau în fața Europei  și implicit și a României.
      Din păcate, pe zi ce trece, devine din ce în ce mai evident că PSD lucrează la un proiect faraonic pentru Ponta și duce țara spre dezastru și distrugere. Pe social-democrați nu-i interesează România, îi interesează doar cum să-l facă pe Ponta președinte și să acapareze toată Puterea. Ca orice partid-stat, PSD vrea să numească singur toți oamenii din teritoriu, să dețină întreg controlul României prin feudele baronilor locali, dirijați politic de către Liviu Dragnea și Victor Ponta. PSD nu are intenții de modernizare a României, ci în mod evident, o dorință aprigă de a redeveni partidul-stat care a făcut mult rău țării noastre.
Este clară acum justeţea poziţiilor publice ale PNL care reclamă schimbarea profundă a PSD pe măsură ce s-a consolidat la guvernare şi dorinţa acestui partid de a acapara toată puterea.
Ceea ce PSD nu și-a permis câtă vreme noi am fost la guvernare împreună cu ei, își permite acum la vedere. Drumul european al României este pus în pericol de PSD.
      PNL este singura garanție împotriva pesedizării României și împotriva întoarcerii la perioada 2000-2004. Românii vor vota PNL pentru a nu lăsa puterea în mâna unui singur partid-stat.
     
 
                                      21.05.2014           Departamentul de Comunicare al PNL                  
                                                                       Constanța                                                                
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii