Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:20 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

TNL a sărbătorit seniorii cu ocazia Zilei Vârstnicilor

ro

18 Oct, 2013 12:29 974 Marime text
Tineretul Național Liberal, Filiala Constanța, a organizat joi, 17 septembrie 2013, o seară specială dedicată vârstnicilor. Evenimentul a avut loc la restaurantul Aristrocratos acolo unde invitații s-au bucurat de un moment festiv cu muzică populară, romanțe și canțonete și de un meniu potrivit ocaziei.

“Ne-am gândit că și bunicii noștri merită o ieșire specială în oraș care să le reamintească de tinerețea lor. Nu ne putem construi un viitor frumos dacă nu ne cunoaștem trecutul iar această seară a fost un prilej foarte bun să consolidăm o punte de legătură între noi și cei care ne sunt un exemplu”, a spus Puși Nicoleta.

“M-am simțit foarte bine în această seară și vreau să mulțumesc organizatorilor pentru că s-au gândit la noi. Pot să spun că nu mă așteptam să mai trăiesc o seară de bal ca pe vremuri. O idee extraordinară, mă simt onorată că am fost invitată” a spus Mioara Săvulescu, pensionară.
Pentru că evenimentul a fost un adevărat succes, tinerii liberali au promis să îl reia și cu alte ocazii. “Întoarcerea către comunitate, cunoașterea ei în detaliu, toate acestea înseamnă deschiderea către noi perspective. Vârstnicii Constanței au o mulțime de povețe să transmită tinerilor care își doresc să îi asculte”, a ținut să menționeze Voicu Dominte, pensionar, fost profesor de istorie.
Acțiunile tineretului liberal constănțean continuă și în această toamnă cu noi surprize dedicate persoanelor de toate vârstele.
 
18.10.2013              Departamentul de Comunicare al PNL Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii