Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:17 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

4 mai - Dan Diaconescu şi Caravana Speranţei PP-DD vor participa la sărbătoarea ’’ Sâmbra Oilor’’ de pe dealul de la Huta-Certeze (Satu Mare)

ro

04 May, 2014 15:07 1415 Marime text
Dan Diaconescu şi caravana violet a PP-DD  vor ajunge, pe 4 mai 2014, ora 11.30, pe dealul de la Huta-Certeze, pentru a participa la cea mai mare sărbătoare câmpenească din Ţara Oaşului: ’’Sâmbra Oilor’’, în judeţul SATU MARE.
De 57 de ani, pe dealul de la Huta Certeze se strânge toată Ţara Oaşului pentru a celebra venirea primăverii, iar oierii serbează plecarea turmelor către paşunile de la munte. Sărbătoarea este cunoscută şi ca “Ruptul Sterpelor’’. În această zi se poartă cele mai frumoase şi mai scumpe costume populare, asemănătoare cu îmbrăcămintea dacilor de pe Columna lui Traian, iar pe umeri se aşează cei mai frumoşi desagi.
La eveniment vor fi prezenţi, alături de Dan Diaconescu, Simona Man, preşedintele PP-DD, Liviu Neagu, secretar general al PP-DD, Alexandru Horvat, preşedintele Organizaţiei Judeţene PP-DD SATU MARE şi candidaţii Partidului Poporului-Dan Diaconescu la alegerile din 25 Mai 2014 .
Programul complet:
11.30- pe dealul de la Huta-Certeze -’’Sâmbra Oilor’’
16.00- comuna APA
 
17.00- comuna Medieşu Aurit
18.00- comuna ODOREU
PP-DD , prin vocea Simonei- Allice Man, preşedintele  partidului, le  transmite tuturor românilor ’’care îşi iubesc ţara şi poporul, care au demnitate şi nu-şi vând votul pe cadouri electorale, să se gândească  măcar pentru o clipă la viitorul copiilor lor şi la o Românie demnă şi independentă!
PARTIDUL POPORULUI-DAN DIACONESCU crede în capacitatea românilor de a se uni într-un vot liber şi demn, care să trimită în Parlamentul European români adevăraţi! ’’
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii