Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:10 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Andreea PAUL - Prin munca noastra, fără ifose și fumuri, trebuie să dăm un viitor de dreapta acestui popor

ro

29 Jun, 2014 14:39 1519 Marime text
Liderii partidelor mici își rezolvă problemele lor personale. Liderii unui partid de dreapta MARE și UNIT rezolvă problemele societății.
Declarațiile reciproc corozive nu fac bine proiectului FUZIUNII. În aceste negocieri cer mai multă responsabilitate, grijă față de ceilalți, eficiență și renunțarea la muschii prea tare încordati de ambele părți.
Prin munca noastră, fără ifose și fumuri, trebuie să dăm un viitor de dreapta acestui popor. Avem datoria să încurajăm românii să ni se alăture, să le dăm încredere, să-i îndemnăm să se implice, să-i facem să conștientizeze că sunt cu adevărat valoroși și că fac parte din proiectul nostru. În acest proiect au loc atuurile fiecarui partener, potențialul fiecaruia de competenţă, ambiţie și ingeniozitate. E nevoie să vorbim mai mult despre soluțiile degajate din acest proiect al dreptei pentru români.
Eu voi aduce în acest proiect totul, dar mai ales valorile feminine ale dreptei, precum: colaborarea, înțelegerea, armonia – atât de necesare azi în Romania și în dreapta românească.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii