Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:24 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cabinet deputat Dumitrache Ileana Cristina

ro

15 Sep, 2010 00:14 1335 Marime text

Cu ocazia zilelor orasului Cernavoda, 13-15 august 2010, deputatul constantean Cristina Dumitrache a initiat doua concursuri cu premii substantiale pentru tinerii orasului cu premii constand in laptopuri Ipod-uri si Ishuffel-uri. Primul concurs in cazul caruia participantii trebuiau sa raspunda la o simpla intrebare si anume "Care este cea mai frumoasa amintire legata de oarsul tau ?" si-a gasit castigatorii in cadrul evenimentelor de la acea data.

Al doilea concurs era adresat tinerilor cu varste cuprinse intre 17 si 25 de ani si avea ca data limita 10 septembrie 2010. Datorita solicitarii tinerilor din oras care au dorit mai mult timp la dispozitie, acest concurs se prelugeste pana pe data de 26 septembrie, castigatorii urmand sa fie anuntati pe data de 27 septembrie 2010.

- Reamintim ca acest concurs provoaca tinerii din Cernavoda sa vina cu idei de proeiecte pentru orasul lor, proeiecte de interes general care sa se adreseze intregii comunitati. La notarea proiectelor se va avea in vedere complexitatea, originalitatea, precum si iedntificarea reala a resurselor umane si finanicare care sunt necesare in dezvoltarea proiectului.

- Modelul proiectului poate fi ridicat de la secretariatul Primariei Cernavoda si de la sediul cabinetului parlamentar al deputatului Cristina Dumitrache, dar si prin e-mail de la adresa: petcu.adriana@yahoo.com.

- Premiile vor fi urmatoarele: premiul I-laptop, premiul II-mp4, premiul III-mp3.

Propunerile sunt asteptate pana duminica 26.09.2010 la sediul primariei si la sediul cabinetului parlamentar, in plicuri sigilate si semnate (nume, adresa,nr.telefon), si pe adresa de e-mail: petcu.adriana@yahoo.com. Castigatorii vor fi anuntati in urma studierii proiectlor si a deliberarilor pe data de 27.09.2010.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii