Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:28 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cotrocenii - Palat pentru dialogul surzilor

ro

26 Jun, 2011 17:07 771 Marime text

Partidul Alianţa Socialistă acuză, din "loja" opoziţiei extraparlmentare, că preşedintele României cu microbul, recent căpătat, al FRICII de POPOR, s-a hotărât să răscolească ţara sub minciuna ultragogonată a reformei: să desfiinţeze judeţele şi comunele (neviabile!!!) sub pretextul tot atât de mincinos al... rentabilizării absorbţiei fondurilor comunitare, ţara nemaiavând alte resurse pentru investiţii după dezindustrializarea ei, transformarea agriculturii în cea mai ineficientă ramură economică sau înstrăinarea resurselor minerale ale naţiunii; să-i mai mintă o dată pe cetăţenii României că se luptă cu corupţia după ce timp de 7 ani n-a ridicat în Piaţa Victoriei nicio ţeapa .

În aceeasi măsură, Partidul Alianţa Socialistă dezaproba labilitatea politică a opoziţiei parlamentare, cantonată 100% în dispute doar verbale cu Puterea; ruptă şi ea, practic, de forţele vii ale naţiunii; incapabilă să dea naştere şi să promoveze soluţii alternative, cu caracter realmente popular, în confruntarea cu un regim politic detestat, de unde şi imobilismul politic din zilele noastre, iar cea mai concludentă dovadă a acestei situaţii, devenite dramatice în adevăratul sens al cuvântului a fost simulacrul de dialog politic preşedinte-partide politice parlamentare de la Cotroceni din 21 iunie a.c. - un adevărat dialog al surzilor.

Partidul Alianţa Socialistă înţelege că reorganizarea administrativ-teritorială este o acţiune politică foarte importantă care NU poate fi făcută în pas alergător şi într-un an preelectoral de o clasă politică îndoielnică şi fără o consultare largă a populaţiei.

Partidul Alianţa Socialistă cere partidelor parlamentare să se abţină de la o asemenea lucrare insuficient gândită şi pregătită, care poate avea urmări dintre cele mai neplăcute pentru ţară, inclusiv dezintegrarea ei teritorială.

Un proces de o asemenea importanţă, cum este reorganizarea administrativ-teritorială, trebuie început a doua zi după alegerile parlamentare şi nu în apropierea campaniilor electorale, pline de emoţii şi de interese meschine.

Biroul de presă al

Partidului Alianţa Socialistă

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii