Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:23 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Guvernul va sprijini investiţia DeLonghi de la Cluj, prin acordarea de ajutor de stat

ro

02 Feb, 2012 17:40 793 Marime text

Primul-ministru Emil Boc a avut astăzi, la Palatul Victoria, o întrevedere cu o delegaţie a companiei DeLonghi de condusă de Fabio de'Longhi, CEO şi reprezentantul acţionarului majoritar.

Reprezentanţii companiei şi-au exprimat determinarea pentru extinderea în România a afacerilor, prin investiţia semnificativă pe care DeLonghi o are în vedere să o deruleze la fostele hale de producţie Nokia de la Jucu, în judeţul Cluj. Fabio de'Longhi i-a prezentat premierului Emil Boc proiectul de investiţii pe care intenţionează să îl deruleze în judeţul Cluj.

Premierul Emil Boc a dat asigurări că Guvernul va sprijini investiţiile şi crearea de locuri de muncă în zona Cluj, inclusiv prin acordarea de ajutor de stat în baza prevederilor schemei instituite prin HG 1680/2008 administrată de Ministerul Finanţelor Publice.

Din partea României, la întâlnire au participat Bogdan Drăgoi, secretar de stat în Ministerul Finanţelor Publice, Andreea Paul Vass, consilier de stat al primului-ministru, Ioana Muntean, purtătorul de cuvânt al Guvernului.

Biroul de presă

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii