Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:26 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În loc să construiască un CET nou aşa cum a promis, Mazăre încearcă să-i păcălească pe constănţeni pe tema gigacaloriei

ro

06 Feb, 2014 14:13 1040 Marime text
Organizaţia Judeţeană Constanţa a Partidului Naţional Ţărănesc Creştin – Democrat consideră că şi prin declaraţiile de ieri, făcute la postul local de televiziune care-i aparţine, de fapt, primarul Constanţei, încearcă să-i păcălească şi să-i divizeze pe cetăţenii urbei, pe tema atât de dureroasă a preţului nejustificat de mare al gigacaloriei.
În primul rând, repetarea obsesivă a afirmaţiei, false, că doar obţinerea pachetului de acţiuni majoritar în administraţia Portului Constanţa ar fi singura soluţie pentru subvenţionarea în continuare a gigacaloriei este de natură a induce în public ideea că achitarea unor facturi decente la întreţinere ar depinde de activităţi economice care n-au, practic, nicio legătură cu sistemul de termoficare. Se cunoaşte, s-a demonstrat, că preţul exagerat al gigacaloriei, în Constanţa, se datorează exclusiv prostului management al CET şi RADET. Constănţenii plătesc, de fapt, pierderile, risipa, proasta organizare şi funcţionare a sistemului. Ce legătură are Portul cu aceste deficienţe, pe care administraţia locală nu ştie sa le repare, ori nu vrea să le remedieze?
PNŢCD Constanţa observă, cu revoltă, că legarea problemei preţului gigacaloriei de aspecte exterioare sistemului este şi un fel de şantaj la adresa constănţenilor. Administraţia locală încearcă să se scuze pentru neputinţa de a rezolva problema care-i preocupă de fapt pe oameni: O FACTURĂ INSUPORTABILĂ LA ÎNCĂLZIRE!
În sfârşit, prin vânturarea la infinit a conceptului de subvenţionare a facturii, funcţie de venit, se continuă vechea tactică perversă, bolşevică, de divizare a societăţii, primarul Mazăre fiind foarte preocupat de ţinerea captivă, din punct de vedere electoral, a unei pături cât mai extinse de cetăţeni dependenţi de pomenile şi asistenţele sociale, în dauna celor care, prin munca lor onestă, finanţează, de fapt, aceste ipocrite „ajutoare”. În acest sens, domnul primar ştie că dacă un întreprinzător privat îşi încetează activitatea, din cauza poverii insuportabile a taxelor şi facturilor la servicii cum ar fi termoficarea, aceasta înseamnă mai mulţi şomeri, viitori asistaţi social. Este evident că acolo vrea să ne ducă guvernarea USL- istă.
 
PNŢCD - Organizaţia judeţeană Constanţa
Preşedinte: Maria Stavrositu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii