Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:28 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În loc să se ridice la înălţimea politicii, liderii USL încearcă să coboare politica la nivelul lor

ro

22 Dec, 2011 22:38 619 Marime text

UNPR constată cu regret faptul că, în loc să se ridice la înălţimea politicii, liderii USL încearcă să coboare politica la nivelul lor. Din păcate, jignirile groase, limbajul de mahala şi poantele proaste sunt nelipsite în limbajul celor care conduc astăzi PSD şi PNL. Probabil că înjurătura este singura ofertă consistentă a USL şi singura promisiune pe care o pot face românilor.

În orice caz, este trist că România, într-o perioadă dificilă pentru toate ţările din lume, are neşansa unei Opoziţii ce iese în evidenţă doar prin interesele mărunte pe care le urmăreşte, prin populism şi mai ales prin lipsă de maturitate.

UNPR a demonstrat faptul că este un partid serios, care apără interesul naţional şi care se comportă în mod responsabil. Acestea sunt atuurile noastre şi acesta este motivul pentru care USL pierde pe zi ce trece sprijinul oamenilor din toată ţara.

Cât priveşte problema moralităţii, este de salutat faptul că USL oferă garanţia că toţi cei care vor mai pleca de acum înainte din Opoziţie şi se vor alătura UNPR sunt oameni cinstiţi şi morali. Sperăm că Victor Ponta şi Crin Antonescu nu-şi vor lua cuvintele înapoi şi nu-i vor numi „oportunişti" pe cei despre care astăzi spun că sunt morali.

În încheiere, solicităm USL să clarifice următoarele aspecte care necesită lămuriri după comunicatul emis şi asumat de liderii USL:

1. Dacă Victor Ponta, cel care îşi pregătea venirea în UNPR în eventualitatea unui eşec la Congresul din 2010, poate intra şi el în categoria „deşeuri";

2. Dacă Crin Antonescu, cel care a trecut prin mai multe partide, aripi şi facţiuni înainte de a ajunge în PNL, se consideră a fi la baza sau la vârful muntelui de gunoi;

3. Dacă până la înfiinţarea UNPR, aceste partide - PSD şi PNL, erau formate din „trădătorii, corupţii şi oportuniştii".

Biroul de presă

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii