Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:25 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marian Iordache si echipa USL au vizitat cetatenii din zona cartierului Pod-Gara

ro

18 May, 2012 22:21 1614 Marime text
usl-medgidia-5.jpgJoi , 17.05.2012, candidatul USL la primaria Municipului Medgidia , domnul Marian Iordache , impreuna cu candidatii acestei formatiuni pentru Consiliul Local Medgidia, dar si de membrii si simpatizantii USL, au vizitat cetatenii din zona Pod-Gara.

Au fost vizitate strazile Panairului , Bucovinei ,Moldovei, Iezerului, Izvorului, Plopilor si Vasile Lupu.

usl-medgidia-3.jpgIn cadrul discutiilor, cetatenii au fost informati despre graficul de lucrari pentru programul de asfaltare , strazile: Panairului, Moldovei, Bucovinei si Popilor, fiind refacute in totalitate anul acesta, la ultimile doua lucrarile incepand deja.

usl-medgidia-4.jpgDe asemenea, cetatenii din zona au adresat intrebari legate de starea podului rutier si data cand va fi reabilitat acesta, despre reabilitarea parcului din zona Nord, a spatiilor verzi si a locurilor de joaca pentru copii.

usl-medgidia-2.jpgDl. Marian Iordache le-a explicat cetatenilor ca, lucrarile la pod vor incepe in vara aceasta si concomitent cu reabilitarea acestuia vor fi reamenajate: parcul din zona Nord precum si aleile pietonale si spatiile verzi, proiecte cuprinse in Planul Integrat de Dezvoltare Urbana, aflat in derulare la Medgidia.

18.05.2012 Biroul de Presa USL Medgidia

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii