Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:20 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Partidul Identitatea Românească din Italia respinge tentativele de schimbare a regulilor de evaluare a referendumului

ro

20 Aug, 2012 17:47 1495 Marime text

Sediul legal: ROMA - Via Appio Claudio 289
Tel: (+39) 06 7154 2056 Fax: (+39) 06 7154 3422
Web: www.identitatearomaneasca.it
E-mail: info@identitatearomaneasca.it

Roma, 20 august 2012

Declaraţie de presă

Partidul Identitatea Românească din Italia respinge tentativele de schimbare a regulilor de evaluare a referendumului, în condiţiile în care organizatorul acestuia a fost însuşi guvernul Ponta.
Românii din diaspora nu vor accepta să fie folosiţi în scopuri partinice de către coaliţia guvernamentală, scoşi din listele electorale din voinţa politică a unui „grup infracţional” instituţionalizat. Constituţia României nu poate fi schimbată în fiecare zi, pe modelul schimbării miniştrilor actualului guvern.
Cerem guvernului şi preşedintelui interimar să înceteze meciul de ping pong cu România şi cetăţenii săi. Democraţia în ţările europene nu este o unealtă politică a guvernelor şi parlamentelor, ci un set de valori, principii şi legi pe care naţiunile şi-au asumat răspunderea să le respecte.
Partidul Identitatea Românească va relua solicitările la adresa Comisiei Europene şi guvernelor ţărilor europene, de continuare a monitorizării guvernului Ponta şi a Parlamentului României, pentru a împiedica abuzurile şi încălcarea democraţiei.
Vom supune atenţiei situaţia politică a României tuturor ambasadelor ţărilor străine din Italia, mass mediei şi societăţii civile a Italiei şi vom solicita organizarea de conferinţe, manifestaţii de protest şi a oricărei forme legale de informare şi sensibilizare a autorităţilor instituţionale şi opiniei publice internaţionale.
Mihai Muntean
Secretar General – Partidul Identitatea Românească

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii