Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:25 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patronatul Neptun- Olimp o sustine pe doamna Elena Udrea pentru desemnarea in functia de Ministru al Turismului si Dezvoltarii

ro

07 Feb, 2012 23:00 847 Marime text

Avand in vedere numeroasele proiecte de modernizare a turismului din sudul litoralului pe care doamna ministru Elena Udrea le-a promovat, finantat si pus in executie in statiunile noastre, Patronatul Neptun Olimp, considera ca in perioada post-decembrista, doamna Elena Udrea este singurul ministru care a facut ceva concret in turismul de litoral.

Proiecte precum: Modernizarea Portului Turistic din Mangalia, Reabilitarea falezei Mangalia, Reabilitarea cordonului intre statiunile Venus-Saturn, Reabilitarea lacurilor Neptun, Reabilitarea Tramei stradale Olimp-Neptun si altele in curs de implementare sunt realizari vizibile si nu doar simple promisiuni.

Statiunile din sudul litoralului au nevoie de Elena Udrea ca ministru, pentru finalizarea proiectelor in curs de executie cat si pentru implementarea de noi proiecte pe care le-am discutat cu domnia sa in numeroasele intalniri.

Credem ca o schimbare de ministru acum, ne-ar face sa pierdem timp util in competitia acerba din piata internationala a turismului.

Patronatul Neptun-Olimp

Presedinte,

Nicolae Moroianu

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii