Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:24 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PP-DD acuza nereguli in desfasurarea campaniei electorale

ro

19 May, 2014 16:29 1376 Marime text
PPDD acuza nereguli in desfasurarea campaniei electorale avand drept scop obstructionarea candidatilor opozitiei. PPDD va sesiza Biroul Electoral Judetean cerand respectarea legii si sanctionarea celor vinovati.
 
          ,, De ce le este frica de candidatii nostri? De ce le este frica de oferta noastra electorala nationala si sociala? De ce le este frica de prezenta noastra printre alegatori in fiecare localitate? Pentru ca, dupa douazeci de ani, nu au facut nimic pentru oamenii din Vaslui. Doar saracie, somaj si gaze de sist.
 
Vedem ca reprezentatii puterii nu mai au curajul sa iasa pe strada decat paziti de garzi de corp, jandarmi sau politisti. Poate ca isi doresc sa transforme intreg Vasluiul intr-o zona speciala de maxima siguranta, ca la Pungesti, iar celor ce oferim solutii si alternative, sa ne fie interzis pana si dreptul de spune lucrurilor pe nume.
 
Vom sesiza Biroul Electoral Judetean, in baza atributiilor stabilite prin legea 33 din 2007 conform art, 27,alineatul 1, litera a si b si art. 41 alineatul 1 si 2, caruia ii solicat sa dispuna masurile legale ce se impun pentru respectarea articolului 40 alineatele 1, 2 si 12 in comuna Rebricea, satele Rebricea, Rates-Cuza, Bolati si
 
Draxeni, unde au disparut panourile de afisaj electoral amplasate in locurile autorizate.”
 
Tudor Ciuhodaru,
Deputat  PP-DD
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii