Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:19 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Preşedintele francez François Hollande vorbeşte în exclusivitate despre situaţia din Mali şi dosarul sirian

ro

11 Oct, 2012 16:48 1120 Marime text

Astă seară, la TV5 Monde, de la 22.00, cu ocazia Summitului Francofoniei, Preşedintele francez François Hollande vorbeşte în exclusivitate despre situaţia din Mali şi dosarul sirian

11 octombrie 2012, Bucureşti

Preşedintele francez, François Hollande, va acorda un interviu în exclusivitate în seara aceasta, cu ocazia vizitei pe care o va face în Dakar, Sénégal, apoi la Kinshasa, în Republica Democrată Congo, pentru al XIV-lea Summit al Francofoniei/Sommet de la Francophonie. Interviul va putea fi urmărit de la ora 20.00 pe canalele TV şi radio FRANCE 24 şi RFI, și online pe tv5monde.com, iar de la ora 22.00, pe TV5 Monde Europe (ora României).

În preajma primei sale călătorii diplomatice în Africa, François Hollande va aprofunda subiectul sensibil al terorismului şi al zonei de nord din Mali, va vorbi pentru prima dată despre viziunea sa asupra relaţiilor franco-africane şi despre miza diplomatică şi economică a cooperarii cu Africa. Şeful statului francez va discuta de asemenea despre dosarul sirian.

Hollande va fi intervievat de Roselyne Febvre (FRANCE 24), Jean Karim Fall (RFI) şi de David Delos (TV5MONDE).


Interviul va dura 30 de minute şi va fi difuzat pe canalele TV5MONDE, FRANCE 24 şi RFI, şi online pe tv5monde.com, france24.com şi rfi.fr.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii