Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:19 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiecte majore pentru turismul din sudul litoralului

ro

27 Jul, 2011 14:29 817 Marime text

Proiecte majore pentru turismul din sudul litoralului


După o întâlnire de lucru recentă, avută cu prefectul judeţului Constanţa, Claudiu Iorga Palaz, Patronatul Neptun-Olimp l-a avut drept invitat pe deputatul Colegiului 5, Zanfir Iorguş, împreună cu care au fost stabilite proiectele prioritare pentru turismul din sudul litoralului.
În urma dezbaterilor de marţi, 26 iulie, de la Hotel „Cocor“, atât Patronatul Neptun-Olimp, cât şi deputatul Zanfir Iorguş au convenit asupra a trei proiecte majore, ce urmează să fie finanţate de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului: reabilitarea iluminatului public din staţiuni, reabilitarea tramei stradale şi a falezelor, precum şi înfiinţarea unui mini-port turistic în zona Olimp-23 August.
Referitor la întâlnirea pe care a avut-o cu reprezentanţii Patronatului Neptun-Olimp, deputatul Zanfir Iorguş a precizat următoarele: „Cred, în continuare, că noile proiecte din domeniul turismului nu pot fi realizate decât cu fonduri europene. De aceea, administraţia locală trebuine să asigure, cu prioritate, bani pentru co-finanţarea acestor proiecte“.
O delegaţie formată din reprezentanţi ai Patronatului Neptun-Olimp, deputatul Zanfir Iorguş şi prefectul Claudiu Palaz, va prezenta aceste proiecte ministrului Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, pentru a putea fi demarată finanţarea lor în cel mai scurt timp.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii