Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:33 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Schimbarea în care avem încredere - Dinu Gheorghe - Primar

ro

31 May, 2012 23:03 1228 Marime text

gheorghe_dinu.jpgOmenirea a evoluat şi s-a dezvoltat doar atunci când a avut şansa să fie condusă de oameni luminaţi, competenţi, vizionari, serioşi, de oameni verticali, drepţi şi buni mai ales pentru cei cu care soarta nu a fost suficient de darnică. Practic de ce constănţenii îşi îndreaptă din ce în ce mai mult atenţia spre Dinu Gheorghe? Simplu. Instinctul îi duce spre cel mai titrat dintre candidaţii la Primărie.

Dacă priveşti CV-ul domului Dinu Gheorghe de departe îţi dai seama că nu are rost să ne mai întrebăm pe cine votăm pentru a fi următorul Primar al Constanţei.

Dinu Gheorhe este schimbarea în care constănţenii au încredere. Dinu Gheorghe este născut crescut şi educat în Constanţa. A copilărit în zona Cazinoului (Cazinou care astăzi a ajuns o relicvă - abandonat de administraţia Mazăre, ca de altfel toate problemele importante). A absolvit şcoala generala nr 2, care se află lipită de Geamia turceasca, dar care astăzi a fost demolata fiind construită pe locul ei o Bancă cu pereţii din sticlă, schimbându-se astfel identitatea pieţei Ovidiu. Dinu Gheorghe a absolvit Colegiul Mircea cel Bătrân - colegiu unde îl vedem printre premianţi. A absolvit Facultatea de Drept în cadrul Universităţii Bucureşti (cu media 10 la examenul de licenţă). Este Doctor în Drept, în cadrul ASE Bucureşti, specializarea Dreptul Comerţului Internaţional. A absolvit 2 masterate, specializându-se în Dreptul Familiei, Dreptul Civil, Penal şi Legislaţie Economică în cadrul Universităţii Al. I. Cuza din Iaşi şi un Master internaţional în Franţa - pe probleme de Justiţie, Administraţie şi Poliţie Comunitară, în cadrul Institutului de Înalte Studii Juridice din Clermont-Ferrand. Domnul Dinu Gheorghe coordonează mai multe masterate printre care: în dreptul maritim, în dreptul afacerilor europene etc. Dinu Gheorghe a fost expert criminalist, şeful serviciului de investigaţii economico-strategice ocazie cu care s-a luptat în direct cu criminalii, tâlharii, hoţii şi teroriştii. Vă daţi seama că, Poliţia Locala din subordinea Primarului va fi coordonată de un profesionist! Tot de competentul Dinu Gheorghe vor fi coordonaţi toţi angajaţii Primăriei care în majoritate au fost studenţii domnului Dinu Gheorghe atât la Universitatea Ovidius cât şi la Facultatea de Drept şi Administraţie Publică Spiru Haret din Constanţa, Facultatea de Drept unde până de curând domnul Dinu a fost Decan. Domnul Dinu Gheorghe este şi un renumit avocat, dar şi arbitru în cadrul Tribunalului Arbitral de pe lângă Camera de Comerţ, Industrie, Agricultură şi Navigaţie Constanţa. Nu în ultimul rând domnul Dinu Gheorghe este cea mai apreciată personalitate din Constanţa fiind invitat la Congrese şi Sesiuni Ştiinţifice internaţionale în SUA, GERMANIA, FRANŢA, ELVEŢIA, CIPRU etc. Este invitat oriunde în lume de personalităţi politice de cel mai înalt nivel, chiar dacă nu a făcut niciodată parte din partidele parlamentare - PSD, PNL, PDL, PC - (partide care au distrus ţara). Ca exemplu, Dinu Gheorghe a fost invitat în Germania de Consilierul personal al Cancelarului Germaniei - Angela Merkel, de dl Werner Weidenfild, a fost invitat în Israel de Minstrul cu Probleme Strategice dar şi de Ministrul Cultelor, a fost invitat în Turcia de simbolul creştin al ortodoxiei, de Prea Sfinţia Sa BARTOLOMEU al CONSTANTINOPOLULUI, a fost la întâlniri cu reprezentanţi ai Congresului SUA şi specialişti din domeniile strategice americane.

Constănţenii au înţeles de ce Dinu Gheorghe este soluţia salvatoare pentru Constanţa, Dinu Gheorghe - este Schimbarea în care avem încredere.

Dar de ce Dinu Gheorghe a luat hotărarea să-şi depună candidatura pentru demnitatea de Primar al Constanţei?

PENTRU CĂ A VAZUT ŞI VEDE CUM ORAŞUL CONSTANŢA SE SCUFUNDĂ, că oraşul CONSTANŢA a devenit un oraş al oamenilor trişti, care au ajuns să stea cu mâna -întinsă după nişte pachete de 2 lei. Constănţenii şi-au pierdut mândria, identitatea şi curajul în faţa vieţii..

Constanţa este cel mai scump oraş din România, chiar mai scump decât Bucureştiul. Avem cele mai mari impozite şi taxe locale, care depăşesc aproape cu 50% toate marile oraşe.

Avem cea mai scumpă întreţinere, care începând din luna februarie a depăşit cu mult veniturile majorităţii pensionarilor şi chiar a unor salariaţi.

În curând o să vi se scoată casele la vânzare, pentru întreţinerea restantă.

Constanţa a ajuns pradă drogurilor şi prostituţiei, prostituţie pe care Mazăre vrea să o ridice la rang de afacere turistică.

Mă întreb unde am ajuns, cum acceptam ca acest individ să ne sfideze şi să ne vândă fiicele, nepoatele, femeile.

Şomajul este în floare, iar investitorii puternici au plecat aşa cum au venit spunând că mai mari comisioane nu le-au fost cerute nicăieri.

Adminsitraţia Mazăre este în razboi declarat cu ordinul arhitecţilor, pentru că vrea să distrugă identitatea Constanţei, identitatea noastră.

A hotărât Mazăresă vândă şi terenurile din piaţa Ovidiu, Portul Tomis şi zona riverană a plajei Modern, aşa cum a vândut şi staţiunea Mamaia, de nu mai ştii dacă este staţiune turistică sau cartier al Constanţei.

Dinu Gheorghe cetăţean responsabil al Constanţei spune stop distrugerii identităţii oraşului sau.

Dinu Gheorghe împreuna cu consilierii propuşi de PP-DD, vă asigura că va face din Constanţa un oraş sigur, curat şi prosper, unde oamenii să trăiască fără frica zilei de mâine, unde micii şi marii oameni de afaceri să investească fără să li se ceară taxe de protecţie, unde să stopam traficul de droguri şi prostituţia, unde constănţenii şi turiştii să se plimbe liniştiţi şi nu muşcaţi de câini, tâlhăriţi sau călcaţi de maşini, neputând merge pe trotuar.

Constănţeni, este momentul de răscruce când trebuie să spuneţi Da, schimbării!

Votaţi schimbarea, votaţi Dinu Gheorghe Primar şi lista de consilieri a PP-DD!

Voteaza schimbarea! Împreuna vom reuşi!

BIROUL DE PRESĂ AL PP-DD CONSTANŢA

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Doru Popa 01 Jun, 2012 05:57 Daca o sa cititi scrisoarea lui Caragiale adresata lui Slavici va veti da seama ca exact acum dupa 100 de ani avem aceiasi dilema " PE CINE SA VOTAM " Va dau eu un sfat; Votati-l pe GHE. DINU ,el va fii omul care va schimba orasul in mai bine pentru ca orasul acela are nevoie de un Edil care a copilarit acolo, a carui familie inca traieste acolo si care cunoaste toate dedesubturile Constantei L-am cunoscut de-a lungul copilarii la Cazino,si am frecventat aceleasi scoala nr 2 . Este un om cinstit ,integru, onest care va gospodarii Orasu-l ca pe propria lui casa si viata Sint convins ca in agenda Primarului Dinu important este orasul Constanta si oamenii lui nu fuga dupa inavutire .El va aduce investitori care vor mari bugetul Primariei nu dansatoare din Brazilia .Constantenii fitii alaturi de el si ajutati-l sa curate orasul de coruptia de acolo. Ajutati-l sa starpeasca curvaraseala si vinzarea orasului .Cind eram mai mic si nu prea se gasea de mincare cineva mi-a spus "in tara asta nu a fost bine acum 1000 de ani si nu va fi bine nici peste 1000 de ani . Haidetii sa il votam pe DINU GHEORGHE si sa fim alaturi de el sa curatam orasul de coruptie,prostitutie,droguri,proxenetismsi in primul rand de mentalitatile alea comuniste pe care multi dintre noi le mai consideram valabile .
  • Alina C 01 Jun, 2012 00:07 Va urez success din toata inima. Sa dea Dumnezeu sa ne scapati de Mazare care ne-a tot pacalit bunicii cu un kilogram de faina si un pui, odata pentru totdeauna.