Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:22 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scrisoare deschisă către primarul Mangaliei

ro

25 Nov, 2010 23:51 864 Marime text
Am luat act de procesele deschise de primarul PSD Mihai Claudiu Tusac celor peste 800 de profesori din Mangalia si consider că s-a ajuns prea departe.

Constat cu regret că, după sutele de procese intentate consilierilor locali, agenţilor economici şi cetăţenilor acestui oraş nu au scăpat de „judecată" primarului nici profesorii.

Inconjurat doar de funcţionari publici fără experienţă şi fără o pregătire de specialitate adecvată a greşit punerea în aplicare a HCL 124/30.09.2008 cu privire la acordarea unui sprijin financiar pentru profesori, lucru constatat şi de Curtea de Conturi la controlul anual efectuat în 2009 pentru activitatea primăriei din 2008.

În loc să recunoască greşeala şi să găsească soluţii de rezolvare a acestei situaţii,Tusac şi-a consultat casa de avocaţi plătită cu bani grei din bugetul local şi a hotărât darea în judecată a profesorilor şi funcţionarilor publici.

Îi transmit public primarului Tusac că nu este o ruşine să-şi recunoască greşeala şi să renunţe imediat la aceste procese (cât nu este prea tarziu) şi, împreună cu Consiliul Local, să stabilească soluţia de rezolvare a acestor situaţii.

Regret că Tusac nu a acceptat propunerea mea de a discuta împreună soluţiile legale care există în acest moment şi, prin această scrisoare deschisă, fac un nou apel la raţiune, considerând că problema celor 800 de profesori este mai presus de orice orgoliu personal sau politic.

Cu aceeasi disponibilitate,

Deputat

Ing. Zanfir Iorguş

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii